Tak už padej

Tak už padej

Anotace: ..prosba o podporu....

Proč stále toužíš se mnou být?
Vždyť víš, že o Tě nestojím.
Dřív měl jsem možná trochu strach,
teď už se Tebe nebojím.
Proč zrovna mě sis vybrala?
Pusť, Tvé objetí dost bolí.
Že se Tě nezbavím a navždy zůstaneš?
Prosím, sbal si věci a o dům dál běž.

Co bude teď?
Řeknu Ti báseň, poslouchej.
Tohle je její epilog a prolog:
Operační sál, chirurg, anesteziolog.
Narkóza zabírá.
Náš vztah snad končí, padej, prostě sbohem.
Na co tu ještě čekáš, zmiz!
Třeba hned za nejbližším rohem.

Skalpel, prosím............................

V nemocnici se sem nedostanu, bude mi po vás smutno. Prosím, držte příští týden pěsti, třeba to přinese štěstí :-)
Autor Mourek, 20.02.2005
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrzí mě, že jsem tu tehdy ještě nebyla, ale jsem ráda, že už je ten rok pryč, Mourečku ...

18.03.2006 22:12:00 | no

..jak zařadila??? ty sám ses přece zařadil..
tím jaký jsi!!!..jaks´třeba víno pil..
jak píšeš překrásně..mnohdys´mě pobavil :o))
jsi moudrý muž..i skřítek všech nás víl..
..kéž bys mě ještě někdy..do mourkování zasvětil :-pp

(mám tě ráda!!!..a ty to víš :o))

08.09.2005 13:19:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí