Vzpomínky? SMAZAT!

Vzpomínky? SMAZAT!

Anotace: -

Jsem asi krutá,
když si jen tak, ještě s úsměvem,
dokážu mazat v paměti
střípky, útržky...

Byla to naše fotka.
A teď je
NEKOMPROMISNĚ
(nesmyslně)
pryč.

Ztrácím tebe,
sebe,
nás.
Až bolí
všechen čas v niveč...

Až kdesi uvnitř ztichne hlas,
hlas vzpomínání,
půjdu a podívám se na fotografický papír
z očí do očí bíle.
Zrovna tak,
jako on na mne.

(I slzu v oku)
Zapomenu.
Autor WOAM, 22.12.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí