Budoucnost

Budoucnost

Anotace: -

Chtěla bych vidět budoucnost,

vidět, jak kdo z nás dopadne.

Kdo cestou k slávě ztratí ctnost

a kdo v hlučné davy zapadne?

 

Kdo bude mít to, co vždy chtěl?

Kdo bude se snažit lepším být?

Kdo bude mít to, co vždycky měl?

Co budem dělat? Co budem mít?

 

Tak tohle už někdo rozhodl,

zde- přímo za našimi zády.

S okolním světem to dohodl.

On řekl, že prožijem pády.

 

Vymyslel budoucnost pro mě,

prý i pro tebe něco sepsal.

Hlavně že neřek mi co mě

za chvíli čeká a co mi seslal.

 

Do dalších dnů jdu s novým trápením-

co ze mě asi  jednou
bude?

Procházím dny se častým vsázením-

co na mě asi zbude?
Autor Lina, 28.11.2011
Přečteno 249x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala mě. Líbí se mi hlavně verš "a kdo v hlučné davy zapadne" má v sobě specifický náboj.

24.08.2013 20:15:39 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí