Vodoznak

Vodoznak

Anotace: -

Naléhavá společenská poptávka

po planetách z hvězd narůstá k nebi

proč nejsou blíže?

Zemi čeká plánovaná odstávka

nuže, časem vše se opotřebí

záškolák ví, že

 

nejvíc umí stejně škola života

edukace ve třídě je nuda

po svém žít je líp

třeba někde pod třísluncím příroda

obejde se beze škol a sundá

tradic genotyp

 

z člověka, jenž spát nebude, tudíž snít

naučí se všechen know-how dítě

kterak v lůně žák

nechme zemských trablů echo odeznít

nedržíce se jich křečovitě

konvic vodoznak

 

ať vládne těm, jimž planeta Země dí

- zůstaň věrný, věrná, mám Tě ráda

tíž je důkazem

doufám, že Tě taky zadek nesvědí

exoplaneťanů efekt stáda

neřeš, můj, Tvá jsem

 

 
Autor Petbab, 29.11.2011
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí