V tobě se toulám....

V tobě se toulám....

Věřím ti lásko,a jsem nadějí
co slova v křiku dozrají
neříkám a nic se nemění
kdo to ale rozmění
každé slovo tvůj stín
nikdy jsem nepoznal,
lepší klín
možná jen v naději
najdu později
ale schází
dotek tuláku
co neznají cest
i naděje gest
co rovnám
v tobě se toulám
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.11.2011
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PetTulak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí