Nejsem

Nejsem

Anotace: to já

Hlavu mám prázdnou
mozek přemýšlet odmítá,
jako bych to ani nebyla já
ta veselá,hravá a smyslů plná
no zkrátka žena.

Cítím se jako robot
bez citu a vtipu
bude to tím,že nejsi tu.
Nejsi tu se mnou
život smysl nemá,
už nejsem žena.
Autor takova, 20.02.2005
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí