Do ticha života

Do ticha života

Anotace: Potichu, teď není slyšet žádná píseň andělů,jen snad.... déšť.

Nechci ti říct, jak naivní jseš,
maminko moje, teď už vím,co chceš,
déšť padá ti do očí, vím jak to bolí
a rány, moc hluboké, k smrti tě skolí,
pod stínem skryta, pod tíhou světa,
cítíš se zbitá, dozrála léta,
mládí tvého, teď opuštěna stojíš
a nekoukáš se dál,
vím jak se bojíš,
co osud by ti ukázal...
Tatínku můj, proč děje se svět,
mockrát se ještě můžu ptát,
neříkej nic, nechci znát odpověď,
jen nevím co jinak udělat.
Tatínku můj, kde pravda žije,
že bych ji řekla ať zavolá,
možná, že v srdci mém, navěky bije,
až Pán ji k sobě povolá.
Tatínku můj, jen naposled,
řekni, proč lidé se trápí?
proč lásku dvou lidí, zamrazí v led,
a jinou k sobě lapí...
Autor Dilla, 22.12.2006
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký fakt se mi to líbí
A díky

22.12.2006 19:12:00 | Prousan77

...takovej bejvá život ...

22.12.2006 15:45:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí