Zima

Zima

Anotace: -

Jako každej rok zase po podzimu přijde zima
Nevím jak pro vás ,ale pro mě to není prima.
Odklidit sníh  z cesty to bude zase dřina
tak proč ta zima je tak strašně silná ?
Chodit ve sněhu,nohy věčně mokrý
a každej doufám že to bude brzo dobrý,
ale má to jednu výhodu vidím nebe modrý
Vzduch je potom nekonečně čistý.
Auta co udělaj ze sněhu brzo sračku
a sem tam taky přejedou nakou hračku.
Ta hračka jsem já to nemůže být pravda
,ale pomalu jsem citila že zima se do mě vkradla
Moji duši si vzala a zavřela dveře
mně zabila a ted na srdce se béře.
Proč mě nikdo nezachrání
Proč mě nikdo neslyší, ať se snažím jak se snažím nikdo me už nevidi
Jsem mrtvá už nejsem ve světe lidi.
Už nejsem ...
Autor JenČlověk, 30.11.2011
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a to jsem tu nenapsala vsechno :/

30.11.2011 13:37:28 | JenČlověk

:) no jo zase ta moje hlava ..:D

30.11.2011 13:37:13 | JenČlověk

ty toho nenecháš,vždyť žít je tak krásné i v zimě!!

30.11.2011 11:41:32 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí