Té modré, kterou mám ráda, je teď na mně trochu moc...

Té modré, kterou mám ráda, je teď na mně trochu moc...

Anotace: -

Kde jsou asi všichni dnes
hledám svoje lidi
Liter, Básničky, Libres
své milé tam vidím

já jsem už z toho jelen
nevím kam dřív skočit
kam zatoulal se jeden
kde začít či skončit

líbit se mi to nechce
nějak dnes nestíhám
jak děláte to lehce
jste tady pak zas tam

nechci se v modrých topit
snad se to ustálí
Liter jak dusot kopyt
zmizel si do dáli

osedlám svého oře
za vámi, kam kdo ví
třem modrým teď se koře
někdo snad odpoví
Autor Kapka, 30.11.2011
Přečteno 338x
Tipy 14
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Holis, Lenka Krásnodvorská, střelkyně1, jitka.svobodova, Liška76, Javavia, CULIKATÁ, danav
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mi to všechno vadí a je to pro mne smutné...napsala jsi to i za mě...o))

21.03.2012 12:51:22 | střelkyně1

Teď už ne:)

02.12.2011 06:16:04 | Liška76

JE TO TĚŽKÉ ANO..

01.12.2011 06:01:40 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí