Pomluva

Pomluva

Anotace: Je všude a jen čeká...

V polorozpadlém domku,
připoutána k okovům-
spí.
Na svých triumfech,
minulých i budoucích-
lpí.

Tak ji nakrm!
Vždyť to dobře umíš.
Tvá slova zas černější než krkavčí pírka.
Tak zas boduj,
řeči silácké,
možná hloupější než sedmilhářova sbírka.
Tak se zas ukaž,
jako bavič hlav nadutých,
jako bavič hlav,
jako bavič,
jako...

V polorozpadlém domku,
odpoutána z okovů-
probouzí se.
Zas tančí proklatý kankán,
už ví,
že tvými bludy-
nakrmí se.
Autor chroust17, 22.12.2006
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jednoslovný rým? lepší než vánoční cukroví

22.12.2006 21:36:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí