chci zpátky jít

chci zpátky jít

Anotace: -

Chtěl bych jít cestou do neznáma,
tam kde cestu ukazuje tvoje zář,
bylas a jsi, moje nejkrásnější dáma,
tam někde v dálce září pro mě tvoje krásná tvář.
V bouři výčitek tvůj pohled potkávám,
když tichým městem brouzdám sám a sám,
teď prosím boha a tiše si zoufám,
že vyslyší má slova doufám,
že zas snad jednou moje srdce s tvým, pevným poutem spoutám,
Chtěl bych zas v jednom těle s tebou dýchat den co den,
a duše nechat splynout navzájem.
celý den bych chtěl jen,
a to není žádnej hřích,
hladit a líbat tě tam,odkud vychází tvůj smích.
Autor blackoun, 30.11.2011
Přečteno 214x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí