Důvěra

Důvěra

Anotace: prosim,čtěte to prosím s pochopením,s patrnou rychlostí a citem,ohodnoťte a přidejte komentář

Někomu jsem již důvěřoval
ale smutný obrázek jsem maloval
píšu tuto báseň ze smutku
ze zármutku a nářku k člověku,
kterému jsem již plnohodnotně důvěřoval
který mne shazoval na úplné dno
dlouho mne již ubližoval
jednoho dne nastane osudný okamžik
kdy dostane osudnou ránu v okamžik
dlouho se to ve mně drželo
zlo mne již mnohokrát zalilo
moc mne to bolelo.
Vydržet jse to již muselo
z bolesti jsem jako dítě křičelo
vždy vše v dobrém ustalo
říkám ted
jediné moře pochopí.
Plavidlo mně unášelo bůh ví kam....
asi za pro mne neznámou a nepocitelnou pravdou
Autor Ty, 22.12.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí