Now and never

Now and never

Anotace: Zboříme hradby

Dnes a denně do svých snů se nořím
Hledám píseň o naději, kterou jsi mi vzal
Však jednoho dne já ty hradby zbořím
Vylétnu z nich pryč a pořád dál

Neusínej, vždyť nám ještě zbývá
Aspoň jedno krátké dějství na jevišti hrát
Co na tom, že za kopcem se stmívá
My se budem ještě chvilku smát

Ještě jednu písničku mi zpívej
Ještě jednu, nevadí, že oheň už nám zhas
A ráno sám v mokré trávě snídej
Hradby padnou, přišel jejich čas
Autor Jenne, 22.12.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí