Nadepsaný stín

Nadepsaný stín

nadepsaný stín v myšlenkách spí
kdo ti poradí
kdo bude se ptát?
kdo ti odpoví...
jsi tečka na konci protokolu
dopis beze jména
mrtvá ikona
bez slz a smutných rock"N"rollu
krásně co prošlo dní
co víc nerozezní
kdo tě usadí
kdo zeptá co má se stát?
nedopsaný stín,co v tobě ční
hlídá spánek,tiše sní
kdo ti prozradí
kdo dá ti mat
kdo ale nezabloudí
Nezabloudí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.12.2011
Přečteno 286x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zdeněk Farkaš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé…!

03.12.2011 14:15:10 | Zdeněk Farkaš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí