tak hezké

tak hezké

/I/
Cizí hity z éteru zní
ať už první či poslední
jen příčky z hitparád
možná je v nich slyšet:
Mám tě rád
to ti srdce napoví
není proč závidět
je to tak mnoho
je to tak málo
a co se ti zdálo?
tak se můžu ptát
Kdo z koho.....

/II/
až se znovu rozezní
to hezké české
není to kyč
vše se změní
všechno je pryč
to je Hezké
"Ta naše písničko česká
ta je tak hezká"

když už srdce zatleská
Tak Hezká
tak hezká...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.12.2011
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí