ježkovy oči

ježkovy oči

Podívej ježečku
co tady děláš?
mlčíš si,a pícháš
jablíčka nosíš
prosíš......
tvé smutné oči
vidí tvůj svět
já píšu do těch vět
závidím
závidím.......

Podívej ježečku
když se probudíš
smutně se díváš
co vlastně umíš
nevíš.....
kdo se zatím pootočí
budeš se ztrácet
já píšu do těch vět
závidím
závidím.......

Ježečku
mam pro tebe básničku
ta smutně nekončí
ježkovy oči...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 03.12.2011
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí