Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: Vánoce....

Vánoční čas probudí v každém z nás
ať už je to láska, rodina, či smutek
vánoční stromeček a dárky
a pocit, kam ten rok zase utek
brali bychom ho přece zpátky
Vánoční cukroví
chuť sladkostí
čas nám nic nepoví
i sníh se rozpustí
Vánoce jsou svátky smutku
pochopení, vzpomínek a také emoce
a na ně si zase vzpomeneme
po roce...
Autor Aangela, 23.12.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně takhle vnímám tyhle Vánoce...

23.12.2006 14:02:00 | lonely.princess

I tak se dají vnímat Vánoce. Ale kdo ví, jak to uvidíme po roce... =O)

23.12.2006 12:44:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí