Sním o nás

Sním o nás

Anotace: -

V hlavě se mi teď myšlenky honí,
když dál bdím nocí bezesnou,
nech mě být tvým rytířem na bílém koni,
protože ty jsi tou mou princeznou.

Jsi princeznou, kterou nechci už ztratit,
nevím, jak bych teď bez tebe žil,
nedokážu už se zase zpátky vrátit,
do doby, když jsem bez tebe byl.

Jsi ta jediná, kterou chci milovat a ctít,
ale zatím, stále, ještě nejsi jen mou,
nezbývá mi, než dál doufat a snít,
o tobě se mnou, lásko, o nás dvou.

Ty sny jsou moc krásné a plné naděje,
a vždy, když tě pak u sebe mám,
tvá láska, ta mě na srdci zahřeje,
a já věřím tomu, že nebudu sám.

Že jednoho dne už nepůjdeš pryč,
že zůstaneš se mnou v mém náručí,
že naleznu ten schovaný kouzelný klíč,
a tvé srdce už pak všemu poručí.

Pak uvolní city a zažene chmury,
ty budeš si jistá, že já jsem ten pravý,
a budeš tu pro mě, jak dáreček z hůry,
od toho dne budu každý den slavit.

Slavit, že mám tě jen pro sebe,
že už teď budeme šťastní jen,
dík tobě já nahlédnu do nebe,
a každý okamžik bude náš splněný sen.
Autor Sad_Optimist, 04.12.2011
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: hyenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí