MÁTE VŮLI?

MÁTE VŮLI?

Anotace: -

Zamyšlení


Až se zima zeptá

proti čemu se reptá

co jste dělali v létě

odpověď nenajdete

 

Buď jste byli

jako včeličky pilní

nebo jen líní

k tomu ještě i vilní

 

Lidé jsou víc silní

Ti druzí si myslí

že také neomylní

Ale nic neovlivní

 

Jedině silnou vůlí

změnit se dá musí

Kdo přesto nevěří

tak ať to jen zkusí

 

Nemusí ale může

rada pro ženy muže

Věřit si mít pevnou vůli

Nezůstat na cestě v půli
Autor RU 82, 04.12.2011
Přečteno 203x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak a věřím hlavně sama v sebe a jaký si to uděláme takový to máme

05.12.2011 10:49:23 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí