ticho je jako černobílí film

ticho je jako černobílí film

Běží ti pozpátku
včerejší vzpomínky
jsou naděje,
co jak plamínky
přečteme si pohádku
hledáme ale dobrý konec
na křídlech co čas nám donese
kde hloupost se dívá
a za záclonou vítr zpívá
na krasné adrese
zvoní nám zvonec
to asi pro štěstí
co pohostí
v naději bez slitování
kde ticho má své místo
krasně a čisto
kde mlčí jen ten splín
život je černobílí film.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.12.2011
Přečteno 208x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já mam ráda černobílý filmy a je to hezká metafora

05.12.2011 10:05:09 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí