Vánoční zamyšlení vegetariána

Vánoční zamyšlení vegetariána

Anotace: -

Svátky klidu, svátky míru
zahájíme časomíru.
Kolik zbývá života
(tebe se to netýká)
jedné hloupé rybě
kvůli lidské chybě.

Paličkou po hlavičce
zvíře ve vaničce
bez výčitek udeříš
na pánvičce osmažíš.

Zkonzumuješ mír a lásku
život visel na provázku.
Kdyby tam byl pes,
je tím plná ves.
Ryby jsou nám ale fuk
nehlesneme, ani muk.
A já se ptám, sakra, proč?
Autor Frýda, 04.12.2011
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mohli by třeba demonstrovat ochránci zvířat .
Máš pravdu ale asi je to tím, že s rybou jak se psem se nemazlím

05.12.2011 11:04:49 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí