ROZMARNÁ ZIMA

ROZMARNÁ ZIMA

Anotace: -

Na nic a na nikoho nelze spoléhat

Zima ukázala svou tvář
Bílý závoj, až svatozář
Vzduchem plachtí vločky
V mraze u popelnic
choulí se jakoby nic
teplomilné kočky

Z ničeho nic přišla obleva
nestydne ani z cukru poleva
Není už ani taková zima
což zdá se docela prima
Když však roztál i sníh
opustil nás veselý smích

Nepojedeme na saních
Odložili jsme i běžky
Pohybujeme se po svých
Bohužel, jako před tím,
už zase jenom pěšky
Autor RU 82, 05.12.2011
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: valerie emilie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z tý hezký básničky cítím mrazení mírné
si asi v náladě sdílné.
Pravda i zimy dříve byli hezčí
a bez aut žít nám přece stačí.
Taky mi z toho zle je
co se to teď děje.

05.12.2011 10:46:12 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí