Srdce to ví...

Srdce to ví...

Anotace: -

Sepni si vlasy, než budu tě bít


a prosím neplač , víš musí to být...


Slibuješ věrnost a pochopení,


proč potom utíkáš po setmění??


Splétáš si vlasy a maluješ tvář,


v očích ti svítí toužebná zář...


Oblékáš šaty ty z rudé látky,


ráno se vrátíš bez šátku zpátky...


Málo ti dávám nemám tu moc,


za jiným utíkáš trávíš tam noc,


nezlob se prosím, že jsem tak zlý,


jiného miluješ srdce to ví...

Autor Izza, 05.12.2011
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: valerie emilie, Live to fight, Izza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné :(

13.12.2011 20:42:03 | Live to fight

To se mi líbí,je to moc smutné.
Zbít ji bude asi nutné.
Ne to byl pokus o vtip,
té básni rozhodně dávám supertip.

05.12.2011 10:58:20 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí