Lásko ...

Lásko ...

Anotace: Pro Aničku ...

...............................
...............................


 


 


Lásko ...
Ticho se mi zadírá pod kůží
Bolím celým svým já
Čekám na neočekávané
Kdy se objevíš
Jako nějaký zázrak
Co byl donedávna
Tou největší tajuplností
Jsem sám
Jen slova mohou o mě
Hovořit
Když čekám na tebe
Svou lásku ...


 


 


Ticho se přelévá
Jako by přestaly existovat všechna
Slova a věty
Co jsem psal jen pro tebe
Pro nedostupné nebe
Které ve mě přestává být
V okamžicích
Kdy jsem žil jen nadějí ....


 


 


Že se jednoho dne vrátíš ...


 

Autor kavec, 05.12.2011
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: kaktus, jvacl, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska a naděje - to k sobě patří.
Hezké a upřímné vyjádření veršem.

05.12.2011 13:06:07 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí