Díky patří Vám

Díky patří Vám

Anotace: Tohle je pro skvělí lidičky co jsou se mnou a pomáhajími......Díky

Mí přátelé díky Vám,
Došlo mi rychleji, že musím jít dál,
Vím, že na světě nejsem sám,
Už nevypadám hloupě, předtím jsem na místě stál.
Život jde dál i já musím jít,
Ale nikdo mi nezabrání snít.

Víjimeční lidé mě obklopují,
Lidé co mám rád,
Jsou to lidé co mi pomáhají,
S nimi v životě nebojím se riskovat a hrát.

Díky Vám mi všechno rychleji dochází,
Život baví mě s Vámi,
V nesnázích pokaždé nekdo z Vás přichází,
Pamatujte, že v nesnízích i vy nejste sami.

Já rád pomůžu Vám na oplátku,
Rád s Vámi trávím čas,
Nikdy však nedokážu dát Vám plou splátku,
Jsem rád, že jsem jeden z Vás

Za to, že jste se mnou dík,
Vím, že tu nejsem sám,
S Vámi se na světě mám líp,
Díky, Díky, Díky Vám.

Díky patří Vám,
Jsem rád, že vás mám.
Autor Prousan77, 23.12.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí