Vánoce

Vánoce

Anotace: O Ježíškovi

Vánoce jsou opět tu,
od Ježíška právě jdu.
Svá přání jsem mu dal,
tvoje sem mu nepředal.
Když sem četl tvoje přání,
skácel se k zemi z nenadání.
Včera si dal slivovici
a dneska byl po opici.
Musím za ním potom jít,
snad nebude ještě blít.
Snad tvá přání dám mu bez chyby,
snad mi tam nic nechybí.
At se ti vše povede,
nevzdávej to,když se nevede.
Hodně hodně zdravíčka,
at nebolí tě nožička.
Kamarádu strašně moc,
kteří přijdou na pomoc.
A hlavně lásku na celý rok,
s kterou můžeš pít v zimě grog.
Autor Hejňa, 23.12.2006
Přečteno 1116x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí