Bílé Vánoce

Bílé Vánoce

Anotace: Opravdové Vánoce....

Venku jaro, na stromech pupeny,
Santa se potí, Ježíšek spí na zemi.
A tak zas po roce,
jen v Tescu,
máme „opravdové“ Vánoce.
Autor Smrtonoš, 23.12.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí