špatné chyby

špatné chyby

Anotace: -

03. Thom Yorke – “Hearing Damage”



Chci tu být pro všechny,


chci tu být navždy,


ať na mě se vzpomníná,


ať na mě se myslí.



Tóny melanchonie,


probouzí tajemno,


tajemnou lásku,


projíždí mnou.



Lidi se ptaj,


na špatné otázky,


dělaj si zbytečně,


moc velké vrásky.



Smysl všem utíká,


směje se nám,


a ručička tiká,


ta mává už všem.



Úhel pohledu,


to jsou naše chyby,


a já jen dovedu,


na chvíli se zklidnit.





Autor Kirsten, 06.12.2011
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Bambulka, kavec, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju=) no snad je více lidí co nad tím zafilozofují

06.12.2011 22:34:13 | Kirsten

moc hezká ,je v ní přesně moje životní filozofie

06.12.2011 11:58:30 | valerie emilie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí