Poezie z vlaku

Poezie z vlaku

Anotace: -

Proč do toho vlaku vždycky nastoupíš
Pak průvodčí jen sbírá tvoje kusy
Jsou všude
Válejí se
ve vlakové chodbě
Ztrácejí se
pod kroky neznámých
A on je dává do koženkové tašky
s lístky a plácačkou

Jedno zlomené srdce navíc nikdo nepozná

Písknutí
Už jedeš
Mizíš
Zase do jiných světů
Vstříc novým zítřkům
Trpkým
Bez úsměvu

S nimi a přesto tak sama

V kapse tři stovky na zpáteční lístek
V uších pár tónů
Vlak tě odváží daleko
Od tvého středobodu vesmíru
Snadno se zapomíná
na existenci cesty zpět

A na prachy na zpáteční jízdenku

Jeden uslzený pár očí navíc nikdo nehledá

Cesta běží
a skončí
Všechno končí….

Proč do toho vlaku vždycky nastoupím?!
Autor Prinzeschen, 06.12.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí