Ať nejsi sám.

Ať nejsi sám.

Anotace: Vánoční

Ten tam je sníh
Vánoční hvězda letí
výš v oblacích
za první druhá – třetí...

stmívá se - andělé
v kostele nahlas pějí
koledy veselé
jen oni vše smějí

na stole cukroví
Ježíšek zvonkem cinká
purpura provoní
prázdný byt - zvláštní chvilka

každým dnem jsem Ti blíž
dnes se mi obzvlášť stýská
ozdobím jmelím kříž
ať se Ti hezky spinká

na hrob Ti ruku dám
In nomine canis fatum ...
motlitbu zašeptám
ať dnes tam nejsi sám - nejsi sám...
Autor Adam Piston, 23.12.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osmatřicet čtenářů a jen jediný komentář ?! Protestuji ! Dávám za sto, je jedinečná :o)

20.06.2007 14:06:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí