Sladké rozjímání

Sladké rozjímání

Anotace: :o)

Ukaž mi svou skrytou tvář,
Odhoď tmavou masku v dál,
Po všem se mi milý zdáš,
Předtím bys u mě neobstál,

Vím, že krásný úsměv máš,
V očích ti čtu ty krásné věty,
Z obdivu mne neodpoutáš,
Jako Růženku ty vonné květy,

Zakletá do podoby omamné,
Nejím, nespím a nevnímám,
A myšlenky mám rozmarné,
Šťastně teď tu rozjímám…
Autor Gamy, 23.12.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí