Hořkost cesty, vozu a koně

Hořkost cesty, vozu a koně

Anotace: Hledat a nacházet často není zábava...

Hledal jsem cestu
a našel úvoz plný bláta
nikde nekončící
(věčně se trap anebo táhni zpět).
Směr Chcíplovice.

Hledal jsem vůz
a našel polámanou káru -
snad kdysi dostavník
(do města za doktorem
anebo na frontu).
Dnes je tak prázdný.

Hledal jsem koně
a našel ponnyho z atrakce "Dětské rodeo"
(denně sto dvacet kol
obtěžkán spratky).
Snil svou každonoční můru,
že se zas ráno probudí,
vstane a bude žít.
Autor Dandysek, 24.12.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koukám že si někdo přečet mé básně!
Such a nice feeling!

02.02.2007 23:54:00 | Dandysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí