Vánoce?!

Vánoce?!

Anotace: Vánoce...............................

Vánoční náladě se oddávám,
nebráním se,
ochutnávám, objímám, nasávám.

Je mi krásně
tak nějak "ne - samo"
kdy naposledy mi bylo takhle dobře
je mi neznámo...

Jsem jako malá holka
co zalezla do pilin,
to veselý malý děcko,
jen něžná radost a žádný splín.

A teď jsem jak mimino
plovoucí v plodový vodě,
je mi tak nějak lehce
a to jen díky tobě.

Takže děkuju a přeju krásný svátky,
jsem moc vděčná,
že se mi tenhle pocit vrátil zpátky...
Autor Květa, 24.12.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj:) díky za přání..:) nemohl jsem odepsat dřív...vybouchl mi PC a teď píšu z cizího..:) No o ten optimismus se spolu rozdělíme....:) ok...?

30.12.2006 20:10:00 | Favi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí