Jedno přání na Vánoce

Jedno přání na Vánoce

Anotace: pšššt

Toužím pouze jen jeden dárek mít,
Všechno olovo v jednu podobu slít,
Vyslovit přání a vědět jestli jsou kouzla,
Šeptáním do noční oblohy již sklouzla,

Na zamlžené okno píši prstem vzkaz,
Ráno prozradí mě jenom stříbrný mráz,
Pšššt ticho, tichounko už se sem blíží
A mně se chvěje hlas a na srdíčku mě tíží…
Autor Gamy, 24.12.2006
Přečteno 1174x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí