Extra Solar

Extra Solar

Anotace: -

Nevíš, snad nebudeš

vědět vše o mně

proč í tí nejsem

vlasy mám zlatý déšť

říct o mém domě

chci Ti, jen ptej se

 

jsem í sí, s očima

jak černé díry

uhranou Tě, pak

Ty s Tvýma dvojíma

slz elixíry

nebo tak nějak

 

k nebesům posíláš

(Země je plná

vod a par vodních)

lásku nepopíráš

slzo smyslná

jak spocen od nich

 

vypadám, když zády

k Zemi se točím

s rukama vzhůru

přede mnou myriády

hvězd, tak se loučím

- mám já náturu..

 

 
Autor Petbab, 08.12.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí