tam někde na konci duhy...

tam někde na konci duhy...

Tam někde na konci duhy,

Tam někde čekáš ty,

Tam kde za tebou nemohu,

Tam kde za tebou nemůžou ani mé sny,

Tam čekáš mě ty.

 

já jen stojím zde a koukám na duhu,

Jak je mi vzdálená, a krásná,

Jako kapky deště když zazáří slunce,

Tak jako ty je krásná.

 

Já posílám ti po duze své srdce,

Jen doufám, že spadne ti přímo do klína.

Je doufám a věřím že bude u tebe,

Že bude žít v tvých dlaních.

 

Tak jako pramen vytéká ze studánky,

Tak příští má láska z mého srdce,

Tak jako stáří dělá vrásky,

Tak tato láska je jen jedné krásky.

Tebe.

 

I kdybych šel na konec světa,

Stále mi budeš vzdálená,

Ty květino tohoto světa,

Ty vykvétáš na hrobě.

 

Hrobě mém, neb nemohu jít už dál,

Já zde poklekám své srdce ti podávám,

„Lásko starej se o něj dobře.“prosím tě.

I když vím že sejdeme se až v hrobě.

 

 
Autor vincent christian böll, 08.12.2011
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí