Šťastné a Veselé

Šťastné a Veselé

Anotace: Hou hou hou

Jestli chuť máš tak kapříka si dej,
Až kostička v krku uvízne už nebude hej,
Pak z prskavky jiskřička podpálí stromeček
Na stolku nezbude už ani drobeček,

Sněhové vločky byly čekaný host
Ale hasící přístroj má sněhu dost,
Až na mši se v půlnoc zhrouceně pude,
Aspoň že to bílo všude doma bude:o)
Autor Gamy, 24.12.2006
Přečteno 829x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí