Tvá slova vyslechnout si přeji...

Tvá slova vyslechnout si přeji...

Anotace: -

Cítím zmatek, kdesi v dáli,
černé hvozdy věků věk
Cítím tupou, širou dáli,
magii všech vzpomínek

Cítím, jak se hromadí,
na povrch se dostává,
cítím, jak se hromadí
uvnitř tebe zůstává...
ta propast srdeční
kdy dělí Vás staletí
ta propast hluboká, voda, měsíc, navěky...

Cítím koloběh magických vod,
cítím sluneční zář medovou,
tu tolik známou píseň beze slov,
jež lze nazvat láskou Tvou...
Cítím jí...

Tajemná studánko
zásnuby princezen a vodních víl,
tajemná studánko,
dětských let zrcadlo a skřítkův stín..

Tajemná zahrádko, s růžemi nad hlavami nám zatleskej
Tajemná příjrádko, lásky paprsek rozesej
do srdcí budoucích let...

Tajemným závojem,
pavučin vánek pro nějž nemůžeš se nadechnout...
Mořským příbojem...

Srdcem otevřeným

Tvá slova vyslechnout

si přeji...
Autor Airen, 08.12.2011
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí