Sluníčko

Sluníčko

Anotace: jedna z prvních... asi listopad 2004

Zimní sluníčko
vykouklo zpola.
Leklo se své vlastní síly
a odlesku sněhu zdola.
Vrátím se na jaře,slíbilo
a za mraky zmizelo.

Jarní sluníčko
jednou ráno
vytáhlo zlatými prstíčky
první lístky sněženek.

Letní sluníčko neví,
kam dřív svítit.
Zlatí les svými paprsky
a nad křišťálem říčky
češe si vlásky.

Podzimní sluníčko
má radost z barev.
Hraje si s lístky
a těší se z jejich krásy.

Zimní sluníčko
vykouklo zpola.
Leklo se své vlastní síly
a odlesku sněhu zdola.
Vrátím se na jaře,slíbilo
a za mraky zmizelo.
Autor Petite Francaise, 24.12.2006
Přečteno 210x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí