Preji Ti!

Preji Ti!

Anotace: Pro vaši milou

K vánocům dárek malý Ti dám,
Aby si věděla,že RÁD TĚ MÁM!
----------------------------
Koupím Ti kůzlátko,
rtěnku a zrdcátko.
Koupím Ti šálu,snesu modrý z nebe,
aby si věděla,že MILUJI JEN TEBE!
Autor volatilis®, 24.12.2006
Přečteno 836x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí