Ježek

Ježek

Anotace: -

Planeta bodláků

není kde stoupit

mám ve snů oblaku

s displeji cockpit

 

jenž nelze ovládat

očima spatřit

zpaměti zkouším dát

k přistání na řiť

 

režim do provozu

v nouzovém stavu

statistik prognózu

znám, nepodplavu

 

bodláčí, všude je

stejně ve vodě

očima kouleje

jdu vstříc nehodě

 

- kontakt na bodliny

planety ježčí

v klubíčku.. je jiný

sen k smíchu hezčí?

 

 
Autor Petbab, 09.12.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angellka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká ježčí.

09.12.2011 12:54:59 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí