Protirasistická

Protirasistická

Anotace: někdy není důležité vnímat krásu básně, ale o to důležitější je vnímat její smysl

Protirasistická

Borský klášter
samý cikán
jsou to lidé
to já říkám.

Malí cikáni s noži,
cikánky s mandolínou
ozvučenou písněmi.

Brutální vražda
na Borské ulici.
Byl to cikán?
Ne, jen ti
jež zvedají pravici.

Úřad vyvěsí
vlaječku vlající
byl to jen cikán
všichni jen myšlenky stojící
o rychlosti aut.

Prodá se klášter
na ulici děti
koukněte na ně
vždyť je to smetí.

Volají skinheady
zničte ty svině
po Boru v pořadí
je město Kdyně.

A radní?

Ti sledují z povzdálí
jak černá rasa hyne.
Autor Baghyra, 24.12.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle baseń poukazuje na malí počet prohřešku ale zakrývá velké zločiny

25.03.2010 21:10:00 | LIrds

zajímávé... má to nápad... docela hezké...

27.12.2006 13:32:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí