Dream mail

Dream mail

Anotace: -

Za mnou stín nehledej

snů konspiraci

řekla, - děj se co děj

na los stírací

 

nešahej, napsáno jest

tam snu číslo

ty ne, já ano, snést

umím menší zlo

 

pomyslných snad zdí

svých labyrintů

růže, když se zardí

vsadí na fintu

 

chytrou tak jako já

- voní, ajéje

ve snu tě líbám via

dream mail "naděje"

 

 

 

 
Autor Petbab, 10.12.2011
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jvacl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí