Po velkém dnu

Po velkém dnu

Anotace: taková melancholiská

štědrý den pomalu natřásá peřínku
vánoční hvězda ztrácí svou zář
Ježíšek rozdal už všechnu svou nadílku
zůstala kolem jen rozzářená tvář

do tmy noří se vánoční stromeček
jen hvězdy na nebi svítí nám dál
zozbalen už je každičký dáreček
každému na líci úsměvy dal

Přeji všem,ať jim ten úsměv vydrží
vždyť má ho každý rád
mraky ať nebe si jen podrží
já chci se dál jen smát...
Autor Pika, 24.12.2006
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí