Lilie

Lilie

Ó Lílie, bílá
jako hvězda…

…lilie rosu ronící…

…Ty křísíš mou víru
láskou a v míru.

Komu se
o Tobě nezdá?!?

Lilie věčná, vonící…
Autor Dominik Plesr, 10.12.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí