Přespolní běh

Přespolní běh

Anotace: -

Přespolní běh,
přes oblasti slastí,
přes těla a duše těch,
zmožených spoluúčastí.
- úspěchem v pasti.

Bežím,
bez instrukcí,
tuším pravou a levou.
Jen silou dedukcí,
touhou a potřebou.
Tou dětinskou ideou
- budu-li první, budu do foťáků skromně se usmívat,
mávat šátkem a nad sebou se rozplývat. Rozdávat plastové přívěsky. Dojatě žehnat dětem.

Teď!
Klekni, skoč, podlez,
podlom mi kolena!
Seč přísností sloves,
zpola zlomena
- chci být poslušná, dostat pochvalu, razítko.. snad firemní těžítko.
Ano! Pro firemní těžítko, na krk, uvažte mi vodítko!


"Vidíte ji? To s ní chodil jsem do druhé a třetí třídy, byli jsme dobří přátelé.."
"Ale já Vás neznám." Lásko, což si nepamatuješ na včerejší noc?"
"Naše dvě snědé děti v Africe." "Až vydáme naši kuchařku, která bude k dostání ve vybraných knihkupectvích..."
Autor Necelá, 10.12.2011
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí