Dost

Dost

Anotace: -

Líbal's mě a já o tebe tolik stála,

líbal's mě, já tenkrát se bála,

líbal's mě, pak řekl  dost,

proč já měla na tebe zlost?

 

A proto jsem řekla:

Bojím se, ale moc po tobě toužím,

bojím se a pak se zase soužím,

bojím se, ale postavil jsi tenhle most,

já chci být tvůj miláček, ne jen na chvíli host.

 

Dnes rozumím,

co znamenal ten most,

tak proč teď já, říkám ti často dost :)
Autor BARBYE, 11.12.2011
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí