Až rozkvete další šeřík

Až rozkvete další šeřík

Anotace: -

Když cesta je dlouhá a chodit se nechce.
U řeky kvete šeřík.
Ty  mluvíš málo, usmíváš se lehce,
Jakou má barvu šeřík?

U cesty je plno těch stromů co kvetou.
Nejlépe tu voní šeřík.
Vedeš si tu holku osmnáctiletou.
Ta nejvíce miluje šeřík.

Tak utrhni šeřík,
Pak těsně u dveří,
Než odejde spát
Polibkem můžeš přát

- Dobrou noc za rok.
Autor SWEET13, 11.12.2011
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí