Kamarádka

Kamarádka

Anotace: Co by ste řekli své kamarádce?

Povím své kamarádce tajemství
na ní se můžu spolehnout
zradu ona nevlastní
jejímu kouzlu je lehké podlehnout

Povím jí jak moc pro mě znamená
že mám ji ráda
a jejího hlasu ozvěna
je na mém srdci dána

Povím jí jak vítr večer studí
když jsem doma sama
jak smutek mi přivodí
vzpomínka jen planá

Povím jí,že bez í nemůžu žít
že nemůžu sen bez ní snít
že když tu není špatně se mi dýchá
a u srdce..u srdce mě píchá
Autor mattoni.uz.neni, 25.12.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí