Zlaté tele

Zlaté tele

Anotace: -

Není všechno zlato co se třpytí

kolik Troyských uncí váží tele?

zlaté, ovšem, dizajn ptáčci hbití

poněkud změnili, slunce relé

 

žhaví, všechen lesk se vrátit nedá

zezadu shit bude pořád stejný

telátko, spíš statné tele zvedá

ocas, pozor před zlatými lejny!

 

není všechno zlato - sen se končí

nadevše logicky slunce tlumí

jasné světlo, když to zvíře močí

vše potřpytí, zlatu nerozumí

 
Autor Petbab, 12.12.2011
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí